Pages

Dikkatli Kadınların Kilo Almamasının Sebepleri

Daha azıyla tatmin olabilen mutlu kadınlar ve dikkatli kadınlar yeme içme alışkanlıklarını daha iyi kontrol edebiliyor.

Tat ve doku onlar için önemli. Aklını daha fonksiyonel kullanamayan dağınık ve unutkan az tatmin olan kadınlar ise yemeğe daha meyilli. Dikkatli kadınlar günde 3 öğününü düzenli olarak yiyor ve başka hiçbir şekilde yemek akıllarına gelmiyor. Süreyi uzatarak yemeğin ve öğünün tadını çıkarıyorlar ki bu en akıllıca hileleri.

Sofrada oturarak uzun süreye yayılan öğünler iyice çiğnenerek tokluk hissi veriyor. Pazarları tatil günlerinde dinlenerek keyifli bir sofraya oturmayı alışkanlık ediniyorlar. Birkaç arkadaşını davet ederek hafif müzik eşliğinde sohbet ederek keyifli bir hafif öğün geçiyor böylece.

Sevdikleri yemekleri hafif pişirip bir kadeh içkiyle damak tadına hitap ederken beyne de doyum sinyali veriyorlar. Hem görsel hem ruhsal hem mideye doyum gönderiliyor. Kalan yemekleri tencere veya fırın tepsisinin dibinden sıyırıp tabaklarına almıyorlar kalanını streçleyip veya paketleyip kaplarda tutuyorlar.

Savurgan da değiller. Ekmekleri güzelce yiyecekleri kadar dilimleyip ekmek sepetine koyuyorlar. Tatillerde kaçamaklara dikkat ediyorlar. Yağlı şekerli ürünlerin yerine hafif meyveli bir dondurmadan birkaç kaşık tüketiyorlar..Kaynak.7gunsaglik.com.tr,
X