Pages

15 Dakikalık Egzersizlerle Seksi Bacaklara Kavuşun

 
En hızlı eriyen yerler aslında alt kısımlardır. Bacaklarınızı heykeltıraş gibi güzelleştirmek sizin elinizde.

15 dakikalık basit egzersizlerle seksi ve muhteşem bacaklara kavuşun. Genel ve büyük bir metabolik tepki yaratmak gerek. glutes, dörtlüler ve hamstrings kasları hedef alınacak. Tepeden tırnağa bacak yağlarını yakmaya hazır olun. Egzersiz sırasında ve sonrasında toplam kaloriyi daha fazla yakın. İleri, geri ve yanal hareketleri atlamadan yapın. 3’er setten tekrarlar yaparak ve mola vererek güzel bir egzersiz planı yapalım.

Yanal Bant Yürüyüşü Hareketi.
Dizlerimizin hizasına lastiği geçirelim ve ayak dururken bacakları hafifçe omuz genişliğinde açıp duralım. Bu direnç bandı pilates lastiği olarak da bilinir. Dizler çok hafif bükük olacak. Bacakları bir kapatıp bir ayakları yanlara bakacak şekilde açın ve 30 40 adım atar gibi yapın.


90 Derece Dizden Kırmalı Çömelme Hareketi.
Bu hareketi çok iyi biliyoruz. Tek bacak öne gidecek ve dizden bükülüp çömeleceğiz. Gerideki bacakta özellikle sıkı tutulacak ve gerilecek. Başa dönüp iki bacağa da 10 tekrardan 12 set yapın.


Ağırlıklı Squat Hareketi.
Ellerimizde ağırlık olsun ve çömelme hareketine başlayalım. Kalça hafif dışarı bakacak ayaklar yanlara açılacak. Göğüs ve sırt dik konumda duracak. Mümkün olduğunca dizlerinizi bükerek aşağı eğilin. 15-20 tekrar da bunu yapın.


Top ve Kıvrılma Hareketi.
Yerde yatalım büyük topa ayaklarımızı koyalım. Bacaklar düz konumdayken topu kendimize çekelim ve dizleri kıralım. Dizler kırılıp yukarı kalktığında popoyu da sıkıp yukarı kaldıralım. 15-20 tekrarda bitirelim..Kaynak.7gunsaglik.com.tr,
X