Pages

Güzellik Uykusunun Yararları, Uyuyan Güzel Gerçeği

Cilt güzelliği için uykunun önemi büyük. Uyuyan güzel efsanesi boşa yazılmamış.

Sağlık ve güzellik anlamında pek çok yararı var uykunun. İyi hissettirir ve cildi gençleştirir. Taze ve kanlı canlı bir cilt ile uyanırsınız. Uyku, cildi netleştirir renk ve güzellik verir. Uyku eksikliği siyah nokta, sivilce ve strese yol açar. Tabii stres de yine cilde yansıyacaktır. Stresliyken özellikle gençlerde sivilceler çıkar.

Gözlere parlaklık ve ışıltı verir. Gözlerde morarma, kararma ve şişlikler azalır. Gözlerin de uyku sırasında dinlenmesi mühimdir. Gözlerin karanlık ortamda dinlenmesi güzelliğine de yansır. Göz kremi ve kapatıcıdan da yardım alınabilir. Yatmadan gece kreminizi sürüp güzel bir uyku çekin. Soluk ve lekeli cilt tonunu da düzenler.

Pembelik katar. En az 8 saat uyuyan kişilerdeki güzellik yansımasını herkes fark eder. Dinlenmiş, daha az yorgun, dinç ve güzel görünürsünüz. Gözlerinizi şişkinlik ve izden korumak için kafanızı ve suratınızı yastığa gömerek yatmayın. Sabahları buz torbası uygulanabilir. Tuzu kesinlikle azaltın hatta kesin.

Çünkü sıvı tutar şişkinlik verir. Bir kadeh şarapla rahatlayabilir ve uykuya dalabilirsiniz. Pürüzsüz ve yumuşacık bir cilt için makyajınızı çıkarıp cildi temizleyip yatın. Sıcak bir banyonun ardından ferah odanızda temiz yatağınızda uykuya dalın. Tüm cilt için A vitaminli ve shea yağlı bakım kremleri kullanabilirsiniz..Kaynak.7gunsaglik.com.tr,
X