Pages

Çevreye Duyarlı Modaya Uygun Eşyalar

Çevreye duyarlı çevre dostu malzemelerden yapılmış şeyleri alışverişlerinizde öne çıkarın.

Geri dönüşümü mümkün, varlığı sürdürülebilir kıyafet ve aksesuarlar daha sağlıklı. Mücevher, giysi veya kozmetik ürünü farketmez. Dökümlü v yaka bir elbise tüm vücudu saran bir elbise düşünün. Ama kumaşı spandex, kenevir, pestisit veya herbisit ile elyaf karışımı. Kenevir kumaşı doğal havalandırma özelliğindedir.

Teni havalandırır nemi emer gün boyu rahat hissedersiniz. Çok amaçlı doğal torbalar da oldukça yaygın. Geri dönüşümlü pamuk kanvastan üretiliyor. İç cepler büyüklüğü desenleriyle kullanışlı. Yün ve ipekten yapılma hoş desenli eşarplar da kullanışlı olduğu kadar sağlıklı.

Rahat bir yoga veya spor pantolonu %92 organik pamukta oluşuyorsa kaçırmayın. %8 spandex içerir. Fit gösterir ve hareketleri rahatça yapabilirsiniz. Geri dönüşümlü cam küpeler de başka bir seçenek. Parlak ve renkli olduğundan hoşunuza gidecek.

Kenya’da işçiler bu ürünleri cam ve pirinçten üretiyor. Bambu ve reçineden güneş gözlüğü. Renk tonları harikadır, şık ve özel dizayna sahiptir. Geri dönüşümlü çerçevesi, bambudandır ve iyi görüşe sahip olursunuz. Işık gölgeli ve fosforlu göz farı saf mineralli tozlarda oluşur.

Ham ve toksik olmayan maddelerden yapılır. Ağaç ve odunsu bitkilerden hasat edilen malzemeyle yapılan takıları tercih edin. Antibakteriyel ve UV korumalı kumaşları, kenevir ve organik pamukluları, cam ve bambu eşyaları tercih edin, doğayı koruyun.
Kaynak.7gunsaglik.com
X