Pages

2013’ün En Başarılı Zayıflama Önerileri

Yeni yıla girdik ama geçtiğimiz yılda kilo verme konusunda neler yaşadık gözden geçirmek gerek.

2013 yılının en başarılı zayıflama öyküleri ve stratejileri hangileriydi? Doğru kahvaltı yapmak ve öncesinde bu öğünü atlamamak. Uzun süre tok tutan, sağlıklı, kilo vermeyi hızlandıran ve kalorisi az besinlerle güne başlayın.

Kahvaltıda protein de olsun yulaf ezmesi de. Açsanız alışverişe sakın gitmeyin. Çünkü bu duyguyla yiyecek almaya kalkışırsak açlığı çabuk bastıracak en doyurucu gıdaları alıyoruz.

Gıdaları ambalajına göre yargılamayın. Kalorili bol gıdalı yiyecek paketleri cezbedici ve süslüdür. Siz de duygusal olarak buna kanıp besin alışverişi yaparsınız. Oysa gayet sade ve basit bir ambalajı olan gıda ürünü çok sağlıklı olabilir. Abur cubur tarzı gıdaların paketleri bu sebeple de biraz daha süslü ve şatafatlıdır.

Sağlıklı atıştırmalıklara güvenin. Aralarda acıkınca cips ve tatlı yerine meyve, yoğurt gibi sağlıklı besinleri seçin. İyi uyumak da kilo vermenin altın anahtarlarındandır. Uykunuzu sonuna kadar alın çünkü uykusuzluk çok acıktırır. Tatlı seçimlerinizi akıllıca yapın.

Zayıflamak için yardım destek gruplarına katılın, psikoloğa ve diyetisyene gidin, gerekirse salona yazılın. Zayıflamak için kalkış ve yatış saatlerinizi sabitleyin hergün aynı saatte kalkın. Bu şekilde daha çok yağ yakarsınız. Zayıf halinizin fotoğrafını gözünüzün önünde tutun ki hedefe çabuk varın..Kaynak.7gunsaglik.com.tr,
X